.

noimage
Sveisekuplinger for PE-vannrør er nå på lager.

 

Sveisekuplinger også benevnt som elektro kuplinger.

Vi har lagt til lager et rikt utvalg av elektrokuplinger av ulike modeller og dimensjoner. I tillegg lagerfører vi også både sveismaskiner og relevant verktøy for et optimalt sveisearbeid. Kvaliteten på en sveiset PE-rørledning er betinget av de valg man gjør på de ulike komponenter, samt kvalitet på det arbeidet som utføres. Vi har de riktige kuplingene, det riktige utstyret og den riktige kvalitet dette krever. De dimensjoner vi har valgt å lagerføre er fra og med 32mm til og med 400mm. Vi har ikke alle modellene i alle dimensjoner, men de mest anvendte typer.

Ved sveising med elektrokuplinger, er det helt avgjørende at man gjør et grundig forarbeid. Man må bl.a fjerne rørets oksydoverflate, ved å skave vekk 0.1 - 0.2mm av overflaten rundt hele røret. Et unntak i så måte er om man skal sveise på f.eks. en tappesadel. Da skaver man kun det området den øvre halvdelen dekker. Videre så må både kuplinger og rør renses for smuss, fett og andre urenheter før sveising kan igangsettes.

Vi har flere sett med forskjellige arbeidsbeskrivelser for hvordan man skal anvende og montere de ulike type kuplinger. Be om en kopi neste gang du handler kuplinger eller ta ut en kopi fra fra vår katalogside her.

 

Det er nå lagt ut en foreløpig katalog på sveisekuplinger under trykkruten "KATALOG".

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                           


Tilbake

Reporter :  editor
Source : 
Publish on :   13.12.2011 09:13

Vi i Myhre Miljøvernprodukter AS har gleden av å meddele at vi nå lagerfører et relativt komplett program sveisefittings ( elektro fusion med elektrokuplinger ) i dimensjon opp til 400mm. Vil iløpet av våren 2012 også vurdere lagerhold av skjøtemuffer opp til 500mm.
  • x