.

Ansettelse.

Vi har gleden av å meddele, at fra 1. mars i 2015, har vi tilknyttet oss en ny medarbeider. - Vidar Skogli. Han vil i hovedsak ha ansvaret for vårt oppsøkende salgs- og markedsføringsarbeid, - i tillegg til kompetanseutvikling både internt og eksternt. Vidar har som bakgrunn bl.a. Mesterbrev som rørlegger og er i tillegg utdannet VVS-ingerniør. I tillegg til fagutdannelsen, har han virket i salg som distriktssjef for Norske Wavin i 25 år. Hans kombinasjon med solid faglig utdannelse og lang fartstid innen salg og markedsarbeid, er han en av bransjens mer markante konsulenter. Vi ønsker Vidar hjertelig velkommen og gleder oss til et rikt og godt samarbeid til nytte for vår bedrift og ikke minst for våre kunder.

Vidar vil, - i tillegg fra av og til være tilgjengelig på vårt hovedkontor på Spikkestad, også ha ansvar for og virke fra vårt avdelingskontor i Bø I telemark.

Vidar er å treffe på. - Mob. tl. nr. 90 95 91 23    og  e-post:   vidar@myhremiljo.no


Tilbake

Reporter :  editor
Source : 
Publish on :   08.06.2015 10:13

VIDAR SKOGLI. Vi har gleden av å meddele, at fra 1.mars 2015, har vi tilknyttet oss en ny medarbeider, - VIdar Skogli. Han har som hovedsak ansvar for vårt oppsøkende salgs- og markedsarbeid, i tillegg til kompetanseutvikling.
  • x