NYHETER

 

For å styrke vårt salgsteam ytterligere, har vi gleden av å ønske Jan Andersen velkommen til oss. En dyktig og erfaren bransjemann, med mange år innenfor salg til bl.a. VA og VVS av tekniske rørprodukter.
Vi fornyer vårt navn og logo til en noe lettere og mer hendig versjon. Vårt nye er nå Myhre Miljøprodukter AS.
Vi kan nå meddele at vi nå har fått inn på vårt lager på Spikkestad, filterrør i dimensjonene 50/60mm i lengder à 150m og 83/100mm i lengder à 50m.
VIDAR SKOGLI. Vi har gleden av å meddele, at fra 1.mars 2015, har vi tilknyttet oss en ny medarbeider, - VIdar Skogli. Han har som hovedsak ansvar for vårt oppsøkende salgs- og markedsarbeid, i tillegg til kompetanseutvikling.
Vi har forberedt oss godt for å møte en ny, aktiv og pulserende sesong, ved å ha et solid og godt lager tilpasset de forventninger som våre kunder og vi har. Det vil si at lagret bygges solid opp vedørende alle aktuelle rør og rørdeler. Vi lager fører rør i diomensjoner opp til og med 1200mm.
Vi leverte 3000mm DVI PE-rør i lengder av total 68m til et veiprosjekt i Sigdal.
Vedrørende flomskadene nedre deler av Sigdal ble påført på ettersommeren i 2012, trådte Myhre Miljøvernprodukter AS støttende til å klarte på relativ kort tid, å levere 68m med 3000mm innvendig målte PE-rør til dette prosjektet ved Simostranda, henholdsvis Riksveiene 287 og 156. Ombyggingen etter flomskadene krevde bedre dimesjonering av rørene. Fra ett stålrør på 2800mm, økte man kapasiteten ved å legge ned 2 stk PE-rør med diameter på 3000mm i lengder 22m hver på Riksvei 287 og 1 x 24m på Riksvei 146.
Vi i Myhre Miljøvernprodukter AS har gleden av å meddele at vi nå lagerfører et relativt komplett program sveisefittings ( elektro fusion med elektrokuplinger ) i dimensjon opp til 400mm. Vil iløpet av våren 2012 også vurdere lagerhold av skjøtemuffer opp til 500mm.
PP Kompresjonsfittings for PE vannrør
NYHET til lager fra ca 1. april 2011. Vi vil legge til lager PP kompresjonsfittings for PE vannrør PN16. Rikt utvalg av dimensjoner og modeller. SINTEF godkjent for det norske markedet.
Radongass, - et problem  for mange?
Radongass, er et problem for mange. Kanskje for flere enn man er klar over? Alle nybygg av boliger skal sikres mot eksponering av radongass. Sjekk boligen din. Radongass tar fler liv årlig enn trafikken tar.
Scan KR Mørtel også av mange kalt for "Vintermørtel"; er en relativt ny mørtel som egner seg godt for vinterbruk. Denne nye generasjonen Scan mørtel er en kalkreduserende mørtel som inneholder en kompakt pakke såkalte "blokkere", som reduserer risikoen for fargeendringer og utskilling av kalk med 90%.